Fauna Marin ELEMENTALS P 1000ml

€ 28,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Werkt po4 verhogend.


ELEMENTALS P

ELEMENTALS P is een sterk geconcentreerde fosforoplossing die wordt gebruikt om fosfaattekorten in rifaquaria te compenseren.De Elementals-serie is ontworpen voor gebruik met reguliere ICP-analyses. De Fauna Marin ICP-analyses helpen u om uw aquarium perfect te bevoorraden.

I n aanvulling op de meetwaarden , fauna Marin ICP analyses geven u vereist aanbevolen doseringen. Naast de zouten van de macro- elementen calcium, magnesium en carbonaathardheid bieden wij ook een aantal elementen waarvan de functie is essentieel zout Aquari een .

I n tegenstelling tot sporenelementen elementen zoals ijzer, zink en vanadium , macro elementen aanwezig in zeewater in concentraties van meer dan 1 mg / l. Deze omvatten bijvoorbeeld broom, boor, kalium of strontium.

De functie van deze elementen kan heel verschillend zijn. In de kennisdatabank op de website van Fauna Marin vindt u een overzicht van de respectieve functie van de afzonderlijke elementen. Macro-elementen kunnen in veel verschillende stoffen voorkomen en kunnen daarom ook in het aquariumwater terechtkomen. Ondanks hun noodzakelijke concentratie in het water kan hun tekort echter aanzienlijke problemen veroorzaken. Een voldoende aanvoer van alle belangrijke elementen is daarom onmisbaar voor een gezond rifaquarium.

Onze oplossingen met één element bestaan ​​uit puurste grondstoffen, die worden geproduceerd met de juiste organische of anorganische verbindingen, afhankelijk van de functie van de elementen. Voor productie en kwaliteitscontrole maken we gebruik van onze koraalkwekerij en natuurlijk ons ​​eigen ICP-laboratorium.