TECO koeler

vanaf € 440,00

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Teco koeler / verwarming

EFFICIENTE KOELINGSTECHNOLOGIE

TECO koelers garanderen hoge prestaties door het exclusieve gebruik van internationaal erkende, hoogwaardige compressoren en hoog rendement, gepatenteerde titanium wisselaars. Door de combinatie van deze technologieën zijn TECO koelers niet alleen stiller, maar hebben ook de hoogste COP-Coefficient Of Performance, die bijdraagt tot aanzienlijke energiebesparingen.

DIGITALE THERMOSTAAT

TECO koelers zijn voorzien van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken digitale temperatuurregelaar. De temperatuur detectie is zeer nauwkeurig en heeft een resolutie van 0,1 ° C. De temperatuur is instelbaar van 0° tot 35° C en er is een gesloten temperatuurcontrolesysteem met hoge nauwkeurigheid en laag differentiaal (0,5 ° C). De temperatuur kan in ° C of ° F worden weergegeven en de controller is tevens voorzien van veiligheidsalarmen.

EFFICIENT ONTWERP

Deze aquarium koeler wordt met zijn innovatieve design gekenmerkt door een solide basisstructuur, speciaal ontworpen voor maximum bescherming tegen roest. Het compacte maar toch uiterst functionele ontwerp maakt deze aquarium koeler ook ideaal voor beperkte ruimten.

UNIEKE PRODUCTKERMERKEN

Het TECObody-condensor systeem is een nieuwe mijlpaal voor aquarium koelers. De condensor maakt integraal onderdeel van de structuur en het geeft deze aquarium koeler ook een origineel en uniek ontwerp. Bovendien maakt het unieke ontwerp het mogelijk om het filter, en elk onderhoud daarvan, achterwege te laten.


TK 150


TECO koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 150 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, en is geschikt voor aquaria tot 150 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR5.


TK 500


TECO koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 500 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, 10% efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR10.


TK 1000


TECO koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 1000 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 1000 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, 15% efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR15.


TK 2000


TECO koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 2000 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 2000 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, 25% efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR20.