Fauna Marin Ultra Amin

vanaf € 32,95

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Ultra Amin is een speciaal SPS-aminozuurmengsel dat is ontwikkeld voor het verbeteren van de Acropora- en Pocillopora-kleuring en het vergroten van de uitbreiding van poliep en koraalweefsel. In combinatie met Ultra Organic en Ultra Lith zorgt het voor een uitgebreide en natuurlijke toevoer van voedingsstoffen van SPS-koralen.

Deze aminozuur-vitamine-oplossing is geformuleerd voor het herstel van gestreste en verzwakte dieren na import of ziekte. Door de speciale formule wordt het extreem snel opgenomen. De opbouw van het slijmvlies is verbeterd en door speciale zorg en voedingsformule zullen de dieren worden versterkt.

Ultra Min is speciaal geschikt voor kortdurende baden of als constante toevoer naar de quarantaine- of hoofdtank en als voedingssupplement in visvoer.

AANBEVELING BIJ DOSERING:
1 ml per 100 L (26 US gal) per dag.
Door de moleculaire stabilisatie van de Ultra Amin-voedingsstoffen is de oplossing zelfs toepasbaar voor doseerpompen.

OPSLAG:
Ideaal opgeslagen bij 8 ° C (46 ° Fahrenheit). Voor toepassing in doseerpompen op kamertemperatuur moet het materiaal volledig worden afgeschermd tegen daglicht en aquariumlicht. Buiten het bereik van kinderen houden.

INGREDIËNTEN:
L-threonine, L-cysteïne, L-serine, L-glycine, L-proline, L-histidine, L-tryptofaan, L-arginine, L-lysine, L-tyrosine, L-asparaginezuur, L-glutamine zuur, L-valine, L-leucine, L-methionine, L-fenylalanine, L-alanine, 2-aminosulfonzuur (taurine), diverse organische koolstofbronnen die relevant zijn bij de aminozuursynthese.