Montipora forrest fire B8

Montipora forrest fire B8

€ 20,00
-30%

€ 14,00

Op voorraad

Beschrijving

Montipora.


Het Montipora is een klein poliep steenachtig (SPS) koraal dat in diverse groeiwijze kan groeien van kruipend tot takvormig en zelfs tot plaat. Montipora- koralen zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren. M. capricornis groeit plaatvormig M. digitata is over het algemeen een vertakkende soort; M. stellata heeft ruwe onregelmatige pllaat vorm naar boven. Andere soorten zijn korstvormend. Deze vorm van Montipora is beplating en zal diversiteit toevoegen aan uw rifaquarium. Het Montipora koraal is vredig en kan in de nabijheid van andere soortgelijke vreedzame koralen in het aquarium worden geplaatst.


Moeilijkheids graad in medium.


Het vereist een gemiddelde tot hoge verlichtings- intensiteit in combinatie met een gemiddelde tot hoge waterbeweging in het aquarium. Voor een blijvende goede gezondheid is ook de toevoeging van calcium, strontium en andere sporenelementen aan het water vereist.

Het zal ook profiteren van wekelijks extra voedsel in de vorm van micro-plankton of voedsel dat is ontworpen voor het voeden van ongewervelde dieren.